Suomeksi

MortuusAmor on burleskiesiintyjä ja malli Tampereelta.
Soolodebyyttinsä burleskilavoilla hän teki Tampereella elokuussa 2016 ja sen jälkeen tämä burleskitaiteilija onkin päässyt esiintymään ympäri Suomea mm. Turkuun, Jyväskylään ja Helsinkiin sekä naapurimaahan Viroon. Hän aloitti burleskin maailmaan tutustumisen viikottaisten burleskituntien kautta vuonna 2014 ja on osallistunut myös lukuisiin työpajoihin, niin kotimaisten kuin ulkomaisten esiintyjien opetuksessa.

MortuusAmor kuuluu myös räväkkään kymmenen naisen esiintyvään ryhmään Vermillion Damesiin, jota valmentaa pitkään burleskiesiintyjänä sekä -opettajana toiminut Olivia Rouge. Ryhmä on perustettu vuoden 2016 alussa ja he ovat pyörittäneet tasseleitaan mm. Unique Art & Tattoo festivaaleilla Hämeenlinnassa, Horror & Tease tapahtumassa Tampereen Klubilla sekä Burlesque Exposéssa Tampere-talossa.

Inspiraatiota esityksiinsä MortuusAmor löytää Tim Burtonin elokuvista, sarjakuvista, kirkkaista väreistä ja monipuolisesti musiikista.
Vaikka tämän naisen ulkokuori tatuointeineen ja lävistyksineen saattaa vaikuttaa kovalta, on hänellä kuitenkin myös pehmeämpi puoli täynnä kimmellystä, pitsiä, kissoja sekä rakkautta viktoriaaniseen aikakauteen.

Valmistaudu uppoutumaan MortuusAmorin esitysten kuljettamana naisellisuuden, viettelyn, huumorin sekä vaarallisuuden tai jopa mielipuolisuuden maailmoihin!

 

Yhteydenotot sekä kyselyt liittyen esiintymisiin, buukkauksiin tai kuvauksiin sähköpostitse osoitteeseen: mortuusamor(at)hotmail.com
Kuva: MOIRE Photography & Design